Now loading.
Please wait.

Menu

0040 374 470 382

officero@nobeloil.com

Statiile Nobel Oil

HomeStatiile Nobel Oil
HomeStatiile Nobel Oil
First Nobel Oil filling station

Prima statie Nobel Oil

Compania Nobel Oil Downstream Romania este bucuroasa sa anunte deschiderea primei statii Nobel Oil din tara, la Iasi. Noua si ultra moderna statie de distributie carburanti are o capacitate de servire a peste 1200 de autoturisme pe zi.

Statia de alimentare Nobel Oil este situata pe una dintre cele mai intens circulate artere din Iasi, pe Bulevardul Nicolae Iorga nr. 6M. Noua statie cuprinde trei unitati de distributie capabile sa alimenteze cu carburant de cea mi buna calitate 6 vehicule concomitent.

Inovatie

Statiile Nobel Oil au cateva caracteristici unice. Nobel Oil este prima companie din Romania care ofera terminale de plata in exteriorul statiei, ce permit clientilor sa seteze suma sau canitatea dorita pentru alimentare si apoi sa achite cash sau card.

In acord cu principiile de responsabilitate sociala ale companiei, am instalat panouri fotovoltaice pe acoperis. Statia de functioneaza independent, cu energie verde.

Salvati timp cu doar o oprire intr-una din statiile Nobel Oil, unde veti gasi:


Combustibil de inalta calitate

Noi oferim combustibili de inalta calitate de la distribuitori respectati, in deplina concordanta cu legislatia UE si a Romaniei.

Cafea

Cafea

Savureaza cafeaua aromata pentru un plus de energie de care ai nevoie pentru a conduce in siguranta.

Birou DHL

Nobel Oil a incheiat un parteneriat cu DHL, unul dintre lideri de piata la nivel mondial in domeniul logistic, si astfel va putea oferi servicii de livrari express si de curierat in statiile sale.

Zebra Pay NOBEL OIL

Zebra Pay

Totul intr-un singur loc, de la plata rovinietei auto la plata facturilor de utilitati. Simplu si rapid.

Cumparaturi de zi cu zi

Mereu pe fuga ? Ai uitat sa-ti faci cumparaturile ? Opreste pentru un minut in statia Nobel Oil si vei gasi o gama larga de produse, la preturi accesibile.

Cadouri si jucarii

Colectia noastra de cadouri si jucarii iti va fi de mare ajutor atunci cand un eveniment special te surprinde.