Now loading.
Please wait.

Menu

0040 374 470 382

officero@nobeloil.com

Grupul Nobel Oil

HomeGrupul Nobel Oil
HomeGrupul Nobel Oil

Nobel Oil Services (UK) Ltd

Nobel Oil Services (UK) LTd este un grup de companii cu ritm accelerat de crestere care activeaza in domeniul energiei.


Compania opereaza in segmentele de upstream si downstream ale industriei energetice. In sectorul de upstream, diferitele entitati ale companiei ofera servicii de foraj, inginerie si project management, precum si operatiuni de mentenanta, servicii de achizitie si extractie titiei in zona Marii Caspice.


Pentru a participa pe piata de downstream, Nobel Oil Downstream a fost infiintat in anul 2014. Aceasta este ramura specializata in retail a companiei si a demarat procesul de constructie si operationalizare a primului lant de statii distributie carburanti Nobel Oil din Romania.

Filosofia noastra


Ne dorim sa urmam principiile de afaceri si filozofia lui Ludvig si Robert Nobel, fondatorii legendarei companii BraNobel, una dintre cele mai prestigioase companii petroliere din lume de la sfarsitul secolului 19.

Mountain View
Mountain View
Mountain View
Mountain View
Mountain View
Mountain View

Viziune - Misiune

Viziunea companiei noaste este aceea de a fi un grup de companii ce activeaza in diverse domenii ale energiei si sa cream valoare exceptionala prin serviciile oferite clientilor nostri.

Orientati catre progres si diversitate, intentionam sa sporim valoarea serviciilor pe care grupul nostru le presteaza in domeniul petrolier, al gazelor naturale si al energiei.

Lucram constant la generarea unor solutii inovatoare, in timp ce respectam cele mai inalte standarde profesionale.

Valori si principii de business

Integritate: Noi suntem onesti cu noi si cu cei din jur. Urmam cele mai inalte standarde etica cand vine vorba de afaceri. Ne tinem promisiunile. Ne asumam responsabilitatea atat pentru ceea ce facem cat si pentru ceea ce nu ducem la bun sfarsit.

Relatia si atentia fata de clienti: Tinem foarte mult la relatia pe care o avem cu clientii nostri si de aceea este important sa raspundem eficient la nevoile lor. Noi pretuim relatiile de colaborare reciproc avatajoase cu partenerii, clientii, comunitatea si dintre noi, totodata.

Sustenabilitate si siguranta: Ne desfasuram activitatea in concordanta cu cele mai inalte standarde sociale, de mediu sau al practicilor de siguranta. Suntem angajati in a avea cu adevarat o atitudine resposabila din punct de vedere social. Acordam o deosebita prioritate la tot ce tine de sanatatea, siguranta si securitatea fortei noastre de munca si totodata asupra securitatii mediului inconjurator si a activelor pe care le detinem.

Performanta si eficienta: Noi cautam sa oferim excelenta in tot ceea ce facem, tintind cel mai inalt nivel de performanta si eficienta operationala.   

Diversitate: Fiind o companie internationala, punem in valoare si respectam unicitatea culturilor in care lucram. Oriunde ne-am desfasura activitatea, noi asiguram un mediu de lucru incluziv si imbratisam diversitatea oamenilor, ideilor, talentelor si a diferitelor experiente.

Conducerea

Fiind o companie inregistrata in UK, cadrul nostru cooperativ de administratie include un Consiliu de administratie, un comitet de structura, un Cod de conduita, iar politica companiei si procedurile legate de activitate sunt construite pentru a fi in linie cu Codul de Guvernanta UK si Legislatia britanica, cum ar fi UK Bribery Act din 2010.


Consiliul de administratie Nobel Oil Ltd.:

Nobel Oil Ltd.

Gustaf Nobel

Gustaf Nobel s-a alaturat Consiliului de Administratiei al Nobel Oil Services UK in anul 2014, avand in trecut o pozitie in Consiliul de consultanta al companiei. Dl. Nobel s-a nascut la Stockholm in anul 1950 si este cetatean suedez. A studiat Marketing si Economie la Universitatea din LUND, Suedia . De-a lungul carierei sale, Gustaf a lucrat pentru companii precum Electrolux, ABB si Trelleborg. El a activat in mai mult de 15 tari din toata lumea, unde a avut mai multe functii de conducere. In paralel, Gustaf Nobel si-a extins nivelul de cariera lucrand in calitate de Consultant de management. Gustaf Nobel a fost CEO la Delifrance AB, ce este detinuta in comun de Grand Moulin de Paris si Nestlé, cu 4 ani inainte de a se muta in Franta in anul 2005. De asemenea, Gustaf Nobel a fost presedintele Fundatiei Nobel Sustainability Trust din 2009 pana in anul 2014. Acum Gustaf Nobel este proprietarul si CEO-ul Companiei Conversus SARL si lucreaza in calitate de Consultant de Management si consiliaza companiile straine ce doresc sa intre pe pietele franceze si suedeze.

Nobel Oil Ltd.

Stuard Detmer

Stuard s-a alaturat Consiliului de Administratie al Nobel Oil Services UK in 2014. El este un executiv cu mai mult de 25 de ani de experienta in managementul general, in business international si in dezvoltarea planurilor strategice. Inainte Dl. Detmer a activat ca Vice Presedinte la CTC Media, INC. Dl Detmer a petrecut peste 7 ani la Mobil Corporation si la subsidiare in pozitii precum Finance Associate, Finance and Marketing Associate, Finance Associate, Business Development Manager, Strategy si Asset Manager, Negociator International E&P, Senior Strategy Adivsor. El a devenit director la Proxicom INC, Vice Presedinte la Business Development pentru XANSA, NA. A fost Senior Non-Executive Director pentru Exillon Energy PLC, Co-Fondator si Director la KM Capital Partners SA. Dl. Detmer si-a obtinut licenta la Universitatea Vanderbilt, apoi si-a continuat educatia la Deutsche Institut Für Ausländer, apoi la Universitatea Indiana si si-a obtinut Masterul la Darden School, University Of Virginia.

Nobel Oil Ltd.

Eamon Gorman

Eamon Gorman s-a alaturat echipei Nobel Oil Services UK in anul 2015, ca Director al Consiliului. El are peste 35 de ani de experienta in Marea Nordului, Orientul Indepartat si Mijlociu fiind atat Operator, cat si Contractor. Cel mai recent Dl. Gorman a activat ca Group Ceo, MBPS, si a reusit sa redea o noua performanta uneia dintre celei mai mari companii din regiunea MENA – Oilfield Services. Inainte acesta a lucrat pentru Petroleum Development OMAN (PDO) si ca Director al Departamentului de Inginerie a Sondelor. Dl. Gorman si-a inceput cariera la Brunei Shell Petroleum (BSP) in anul 1978 ca Production Tehnologist. Dl. Gorman a petrecut peste 20 de ani conducand departamentele de productie tehnologica si ca inginer petrolier la companii precum Mærsk Olie og Gas AS (Maersk Oil), Shell Expro, Petroleum Development Oman, Nederlandse Aardolie Maatschappij BV (NAM), Al Furat Petroleum Co. Si-a continuat cariera ca Consultancy Services Manager la Shell Expro (Aberdeen, UK). Apoi a lucrat la Shell Iran Offshore Ltd. (Dubai, UAE) ca Operations Manager. Dl Gorman a lucrat si pentru Petroleum Development Oman ca Director al departamentelor de Logistica si Inginerie a Sondei. Dl Gorman detine Licenta in Matematica si un BAI in Inginerie la Colegiul Trinity din Dublin. El si a obtinut masterul in Ingineria Petroliera la Heriot-Watt University, Edinburgh.

Nobel Oil Ltd.

Grigori Marchenko

Grigori Marchenko s-a alaturat Consiliului Nobel Oil Services UK in 2014. El detine o experienta extinsa in banking, operatiuni monetare, managementul securitatii, ca si in administratia politica. Dl. Marchenko a fost Presedintele Consiliului de Administratie a Bancii Nationale de Economii a Kazakhstan-ului si CEO. Dl. Marchenko a detinut diferite functii cheie in administratia politica a Republici Kazakhstan, cum ar fi Asistent al Vicelui Prim Ministru si Consilier al Presedintelui. Dl Marchenko si-a construit cariera in finante si management, fiind Guvernatorul Adjunct al Bancii Nationale a Kazakhstanului, Presedinte al Comisiei de Securitate Nationala a Kazahstanului precum si Presedinte al DB Securities Kazakhstan, Guvernator a Bancii Nationale a Kazakhstanului. Dl. Marchenko este Consul Onorific al Regatului Spaniei din Almaty, regiunea Almaty si Consul Onorifc a Republici Singapore in Kazakhstan. Domul Marchenko detine Diploma de Licenta in Relatii Economice Internationale la Institutul Pentru Relatii Internationale de Stat din Moscova.