Now loading.
Please wait.

Menu

0040 374 470 382

officero@nobeloil.com

Nobel Oil deschide o nouă stație de distribuție carburanți în România

HomeComunitateNobel Oil deschide o nouă stație de distribuție carburanți în România
HomeComunitateNobel Oil deschide o nouă stație de distribuție carburanți în România
  • Nobel Oil deschide o nouă stație de distribuție carburanți în România-image-3
  • Nobel Oil deschide o nouă stație de distribuție carburanți în România-image-4
  • Nobel Oil deschide o nouă stație de distribuție carburanți în România-image-5
  • Nobel Oil deschide o nouă stație de distribuție carburanți în România-image-6
  • Nobel Oil deschide o nouă stație de distribuție carburanți în România-image-7

Nobel Oil deschide o nouă stație de distribuție carburanți în România

Nobel Oil Downstream, subsidiară a Nobel Oil Services (UK) Ltd, va deschide în curând cea de-a doua stație de distribuție carburanți în România. Noua unitate, a cărei construcție a durat 3 luni, este localizată pe Șos. Mangaliei 154.

La ceremonia oficială au participat E.S. Dl. Paul Brummel, Ambasadorul Marii Britanii în România, reprezentanți ai comunității locale de afaceri, precum și Gustaf Nobel, membru al Directoratului Nobel Oil și descendent al lui Ludvig Nobel, unul dintre fondatorii prestigioasei companii BraNobel.

“Deschiderea acestei benzinării este un semn foarte bun și arată că investitorii din Marea Britanie sunt gata să continue colaborarea în România. Sunt bucuros că este o benzinărie modernă și sunt sigur că va fi utila cetățenilor din Constanța și Dobrogea în general. Urez succes în continuare companiei Nobel Oil”, a declarat E.S. dl. Paul Brummel.

Dl. Gustaf  Nobel a afirmat: “Deschiderea celei de-a doua stații de distribuție carburanți reflectă succesul dezvoltării Nobel Oil în segmentul downstream al industriei energetice. Estimăm o dezvoltare continuă cu încă trei stații anul acesta. Cererea în piață este ridicată și anticipăm rezultate pozitive.”

Stația Nobel Oil este amplasată pe una dintre cele mai importante artere rutiere care ies din Constanța către cel mai mare port românesc, precum și spre destinații turistice majore din România și Bulgaria. Stația inovatoare are trei dispensere capabile să deservească simultan șase autovehicule.


“Stația din Constanța este a doua deschisă în România și ne vom adapta cerințelor și dorințelor comunității locale. Deși mică, benzinăria noastră este echipată cu un terminal de plăți exterior (OPT) care facilitează tranzacțiile și previne formarea cozilor,” a declarat John Long, Director General al Nobel Oil Downstream.


Benzinăriile Nobel Oil sunt primele din țară care oferă posibilitatea plații prin cash sau card în exterior prin terminalul de plăți externe (OPT). Păstrând dotări unice, Nobel Oil Constanța aduce mai mult comfort clienților și respectă mediul înconjurător. Astfel, benzinăria este dotată panouri fotovoltaice care îi permit să funcționeze independent față de rețelele de distibuție energie. 


Nobel Oil le oferă clienților corporate un card de flotă competitiv. Utilizatorii săi pot cumpăra carburant la prețuri speciale, se pot bucura de tratament preferențial și de un management eficient al flotelor.


Deoarece Nobel Oil dorește să devină un punct de reper în comunitatea constănțeană, se străduie să reunească un număr cât mai mare de servicii care să aducă un plus de calitate vieții locuitorilor. Astfel, Nobel Oil a semnat un parteneriat strategic cu liderul mondial  în logistică, DHL, pentru a oferi servicii de curierat rapid în benzinăriile sale. 

Mai mult, clienții vor putea cumpăra bunuri de larg consum la prețuri competitive in cadrul Nobel Shop, dar vor și putea plăti utilități sau achiziționa rovignetă prin intermediul ZebraPay. Background:

Nobel Oil Downstream este subsidiară a Nobel Oil Services (UK) Ltd, un grup de companii care activează în domeniul energetic și se afla în rapidă dezvoltare. Compania lucrează atât în zona de upstream cât și de downstream.  
Înființată în 2014, Nobel Oil Downstream a deschis cu succes prima stație de distribuție carburanți la Iași, fiind în curs de construire a unui lanț de benzinării cu acoperire națională.


Pentru mai multe detalii vă rugăm să o contactați pe Luciana Petrescu la 0743 199 911 sau la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Nobel Oil DHL Iaşi Con­stanţa


03 06, 16